Un home ha estat detingut després d'haver assassinat la seva exparella d'una punyalada al mig del carrer a Castelldefels (Baix Llobregat), segons han informat a EFE fonts pròximes al cas.

Els fets han ocorregut poc abans de les 07:00 hores d'avui quan l'home ha apunyalat la dona, que anava caminant pel carrer. Tots dos són veïns de Castelldefels.

La dona morta tenia uns 40 anys i pel que sembla l'agressor era una exparella de la víctima.

L'agressor ha estat detingut per la policia local després que va ser retingut per alguns veïns de la zona, i posteriorment va passar a disposició dels Mossos d'Esquadra que han iniciat una investigació per aclarir els fets.

El crim s'ha produït al carrer Pietat, del barri de Can Vinader, prop del castell de la localitat, una zona de classe treballadora molt poblada.

Després de conèixer-se aquest nou cas de violència masclista, CCOO ha lamentat la mort d'aquesta dona i ha recordat el seu ferm compromís per a la seva eradicació.

El sindicat ha condemnat aquest assassinat, i novament expressa el seu rebuig a "una violència que encara avui s'exerceix cap a les dones només pel fet de ser dones"

Aquest crim s'ha produït una setmana després que en aquesta mateixa població un home assassinés amb una arma de foc la seva dona i els seus dos fills, i se suïcidés després.

L'home, de 61 anys, de nacionalitat espanyola i origen uruguaià, va matar a trets la seva parella, de 45 anys, nacionalitat espanyola i origen bielorús, i els dos fills de tots dos, un nen de 12 anys i una nena de 7, a la seva casa familiar de Castelldefels (Baix Llobregat).