Els periodistes Miquel Calçada i Empar Moliner i l'atleta Núria Picas també seran a la llista de Junts pel Sí a Barcelona. Tots tres segueixen els passos dels expresidents del Parlament Joan Rigol, Ernest Benach i Núria de Gispert, així com els de l'entrenador de futbol Pep Guardiola.

D'altra banda, una altra incorporació de la llista, que ha anunciat aquest dilluns ell mateix a través del seu compte de Twitter, és la de l'empresari i exmembre de La Trinca Josep Maria Mainat.

Miquel Calçada (Sabadell, 1965), periodista, va ser la veu inaugural de Catalunya Ràdio , cofundador de Flaix FM i responsable de diversos programes de televisió. Ha estat el comissari de la celebració del Tricentenari del 1714.

Núria Picas (Manresa, 1976), campiona l'any 2012 de la Copa del Món d'Ultra trails, s'ha situat en l'elit de les curses de muntanya, i actualment comparteix la seva experiència professional a través de conferències de motivació.

Empar Moliner (Santa Eulàlia de Ronçana, 1966) és escriptora i col·labora com a periodista en diversos mitjans de comunicació escrits i audiovisuals.