La retirada del cadàver del senegalès mort avui en saltar d'un balcó en una operació dels Mossos d'Esquadra ha causat moments de tensió i una càrrega de la policia catalana, que ha arribat a disparar bales de goma, mentre que els concentrats els tiraven pedres.

L'arribada de la furgoneta judicial a la plaça de Sant Jordi, on vivia el mort, ha augmentat el nerviosisme dels companys del morts, la majoria d'ells dedicats a la venda ambulant del denominat "top manta".

Segons testimonis presencials, diverses persones han quedat ferides lleus, entre elles un turista, que presentava una bretxa al cap.

Els Mossos d'Esquadra han desplegat a uns cent agents en cinc furgonetes de la Brigada Mòbil (BRIMO) i deu de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), que són unitats de reforç enviades a un lloc determinat en cas de necessitat.

Salou es troba en plena temporada turística -arriba a multiplicar per deu la seva població hivernal- i un bon nombre d'estiuejants s'han acostat a la plaça de Sant Jordi per interessar-se pel que està passant.

La situació ara és de calma tensa i no es descarta que s'hagin produït detencions, cosa que els Mossos no han confirmat encara.