Unes 300 persones, majoritàriament de la comunitat senegalesa de Salou, es van manifestar pel centre de Salou després de la mortd'un home durant una operació dels Mossos contra el 'top manta'. Emocionats i també alterats, els membres de la comunitat senegalesa es van concentrar a l'Ajuntament, es van manifestar fins a la plaça Sant Jordi, on van tenir lloc els fets, i van acabar la protesta cap a tres quarts d'una a la plaça de la Pau. Els manifestants van exhibir pancartes en record de la víctima i van llençar crits reclamant «justícia».

Tot i que la concentració s'havia anunciat per les 9 del matí, no va ser fins a dos quarts de d'onze que diversos membres de la comunitat senegalesa van arribar a l'Ajuntament de Salou. Al capdavant, el germà de la víctima, que va tramitar personalment els permisos de l'acte de protesta amb la Policia Local. Finalment, s'hi van aplegar desenes de persones -algunes vingudes d'altres punts de les comarques tarragonines i de Catalunya-, que van improvisar cartells amb cartolines i retoladors, enmig d'algunes mostres d'emoció.

Un dels moments de més exaltació es va viure davant del número 3 de la plaça Sant Jordi, on alguns dels manifestants es van donar les mans i van reclamar justícia pel seu compatriota, dirigint-se al balcó del tercer pis des d'on va caure durant l'operació.

Durant el recorregut de tornada a la plaça de la Pau, els manifestants es van aturar per replegar-se a l'alçada d'un bar i, segons alguns testimonis, una de les persones que hi havia hauria increpat alguns senegalesos. Aquesta situació va enfadar els manifestants i alguns d'ells van trencar ampolles i van aixecar algunes cadires de la terrassa de l'establiment, sense que finalment l'incident tingués conseqüències més importants.