El Jutjat de Violència sobre la Dona de Gavà ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança, per a l'home que presumptament va matar l'exparella sentimental a Castelldefels dimecres passat al matí, segons van confirmarfonts judicials. El detingut havia passat a disposició judicial divendres al migdia, després de dos dies a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Gavà, i el jutjat va decretar presó provisional divendres a la tarda.

L'home hauria apunyalat mortalment Olga F., amb qui havia mantingut una relació feia uns anys, al barri de Can Vinader de Castelldefels cap a les 7 del matí de dimecres passat, quan la dona, de 44 anys, sortia de casa per anar a treballar. L'home, de 50 anys i veí de Viladecans, va ser detingut per la Policia Local, després que els veïns el retinguessin en el lloc dels fets, alertats pels crits de la víctima. El presumpte agressor va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Gavà.

L'assassinat d'Olga F. va colpir de nou Castelldefels, ja que era el segon crim masclista que tenia lloc a la ciutat en pocs dies, després que la setmana anterior trobessin una família morta a casa seva.