El jutge de Tarragona que investiga la mort d'un manter quan fugia dels Mossos d'Esquadra en una batuda al seu domicili a Salou acudirà dilluns que ve a l'habitatge on van ocórrer els fets per realitzar una inspecció ocular del balcó pel qual va caure la víctima.

Segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la inspecció ocular forma part de la nova bateria de diligències que ha acordat el titular del jutjat d'instrucció número 4 de Tarragona, que investiga la mort del manter, Mor Sylla, ocorreguda el passat 11 d'agost.

El jutge intenta dilucidar si, com mantenen els Mossos d'Esquadra, la víctima es va precipitar al buit en relliscar quan es despenjava pel balcó del seu habitatge, en què havien irromput agents de la policia catalana per registrar el domicili per ordre judicial, en el marc d'una investigació contra una xarxa que importava productes falsificats per al top manta.

El magistrat examinarà les característiques del balcó pel qual va caure el manter per contrastar la versió dels testimonis, les declaracions dels quals fins al moment abonen la tesi que la víctima es va precipitar al buit quan intentava despenjar-se cap a pisos inferiors, sense mantenir cap contacte físic amb els mossos.

L'instructor va acabar dijous de prendre declaració a tots els testimonis citats, entre ells, els tres protegits que van veure, des d'un pis pròxim i des de la cafeteria de la plaça, que la víctima queia al buit en despenjar-se pel balcó sense que els mossos arribessin a tocar-lo. Al llarg d'aquesta setmana han declarat també davant del jutge com a testimonis els cinc ?com?panys de pis del manter mort.