El jutge degà de Tarragona va inspeccionar el pis de Salou on vivia l'home senegalès mort l'11 d'agost en precipitar-se daltabaix d'un balcó durant operació dels Mossos contra el top manta. El magistrat, la fiscal i el secretari, acompanyats de l'advocat del germà de la víctima i responsables policials, també van visitar el bar des d'on dos veïns van observar els fets.

Al domicili de la plaça Sant Jordi, s'hi van estar prop d'una hora. El jutge va ser el primer en sortir a guaitar pel balcó. Allà, el magistrat, la fiscal i el secretari, acompanyats de l'advocat del germà de la víctima, d'agents de la policia científica i de caps de l'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos, van analitzar l'espai, així com la visió existent amb el bar i amb el balcó des d'on un tercer testimoni també va poder veure els fets.

La fiscal va mesurar la barana, així com la distància entre el primer barrot i el forat de desguàs del balcó, on l'home s'hauria recolzat abans de precipitar-se al buit. Agents de la policia científica van prendre diverses fotografies del lloc i van mesurar distàncies, com ara els metres existents entre el balcó i el carrer. Finalment, la comitiva va abandonar la casa cap a tres quarts d'onze del matí.