«Una nova Catalunya per a tothom». És la frase que ha escollit C's com a eslògan per a la campanya que començarà el proper Onze de Setembre i a través de la qual pretenen convertir-se en alternativa de govern. La cap de llista, Inés Arrimadas, va argumentar que l'eslògan remarca el projecte de futur que el partit té per a tots els catalans sense excepció i sempre dins d'Espanya i de la UE. Arrimadas va presentar la campanya al costat del president del partit, Albert Rivera, que combinarà durant quinze dies la tasca a Catalunya amb la preparació de la candidatura per a les generals. De moment, avui C's escollirà una nova executiva per incorporar-hi persones de la resta de l'Estat.

«Una nova Catalunya perquè tenim un nu projecte de futur. Volem construir una alternativa política molt necessària sense treure Catalunya d'Espanya i de la UE. I volem que sigui per a tothom, perquè considerem que els darrers anys dels governs nacionalistes i separatistes només s'ha governat per a una part de la societat», va dir Arrimadas. Els cartells mostraran la seva imatge o la del president del partit, Albert Rivera, acompanyats de l'eslògan i d'un cor tricolor, amb els colors de la senyera i les banderes espanyola i europea.

Rivera serà un dels reclams de la campanya. S'hi implicarà de forma directa per donar suport a la cap de llista, tot i les múltiples tasques que l'ocupen al partit i a Madrid. Per començar, avui es reunirà l'actual executiva del partit per aprovar formalment la seva dissolució i la creació d'una nova executiva d'àmbit estatal. Acn/Ddg barcelona