ELECCIONS 27-S

Es presenten 12 candidatures a Girona per les pròximes eleccions del 27-S

Són 6 candidatures menys que les presentades en els comicis anteriors del 2012

26.08.2015 | 13:18

El Departament de Governació i Relacions Institucionals ha tramitat 43 candidatures provisionals que concorreran a les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 27 de setembre. Les candidatures s'han publicat aquest dimecres publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Per circumscripcions, a Barcelona s'han presentat 10 candidatures; a Girona, 12; a Lleida, 11; i a Tarragona, 10. El nombre total de candidatures presentades a aquests comicis és inferior al de les presentades en les eleccions al Parlament del 2012, concretament 36 candidatures menys que en els comicis anteriors, en què se'n van presentar 79.

A Barcelona s'ha passat de 24 a 10 candidatures; a Tarragona de 19 a 10; a Girona, s'han reduït de 18 a 12; i a Lleida, de 18 a 11.

Durant dos dies, el 29 i el 30 d'agost, les formacions polítiques tindran temps per corregir les irregularitats apreciades per les Juntes Electorals Provincials (JEP). Després d'aquest període, el pròxim 31 de setembre, les JEP proclamaran oficialment les candidatures definitives que seran publicades al DOGC l'1 de setembre.

A Girona s'hi presenten la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), Catalunya Sí que es Pot (CatSíqueesPot), Ciutadans - Partido de la Ciudadanía (C's), Escons en Blanc (EB), Guanyem Catalunya (GANEMOS), Junts pel Sí (JxSí), Partit Animalista contra el Maltractament Animal (PACMA), Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Partit Popular (PP), Pirates de Catalunya - Per decidir-ho tot (PIRATA.CAT/XDT), Recortes Cero - Els Verds (RECORTESCERO - ELS VERDS) i Unió Democràtica de Catalunya (unió.cat).

Les deu candidatures que es presenten a la circumscripció de Barcelona són la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), Catalunya Sí que es pot (CatSíqueesPot), Ciutadans - Partido de la Ciudadanía (C's), Guanyem Catalunya - Ganemos (GANEMOS), Junts pel Sí (JxSí), Partit Animalista contra el Maltractament Animal (PACMA), Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Partit Popular (PP), Recortes Cero - Els Verds (RECORTESCERO - ELS VERDS) i Unió Democràtica de Catalunya (unió.cat).

Les candidatures de Lleida són la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), Catalunya Sí que es Pot (CatSíqueesPot), Ciutadans - Partido de la Ciudadanía (C's), Guanyem Catalunya (GANEMOS), Junts pel Sí (JxSí), Partit Animalista contra el Maltractament Animal (PACMA), Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Partit Popular (PP), Pirates de Catalunya - Per decidir-ho tot (PIRATA.CAT/XDT), Recortes Cero - Els Verds (RECORTESCERO - ELS VERDS) i Unió Democràtica de Catalunya (unió.cat).

I, finalment, les candidatures de la circumscripció de Lleida que concorreran a l27-S són la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), Catalunya Sí que es Pot (CatSíqueesPot), Ciutadans - Partido de la Ciudadanía (C's), Guanyem Catalunya (GANEMOS), Junts pel Sí (JxSí), Partit Animalista contra el Maltractament Animal (PACMA), Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Partit Popular (PP), Recortes Cero - Els Verds (RECORTESCERO - ELS VERDS) i Unió Democràtica de Catalunya (unió.cat).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Catalunya


Tardà i Rufián, al Congrés dels Diputats.
Tardà: ´És setmana de passió i mort de Sánchez i de resurrecció de Rajoy´

Tardà: ´És setmana de passió i mort de Sánchez i de resurrecció de Rajoy´

El portaveu d'ERC al Congrés, Joan Tardà, ha assegurat avui que aquesta setmana de debat...

Ratifiquen la nova «Ortografia» que redueix a 15 el nombre d´accents diacrítics

Ratifiquen la nova «Ortografia» que redueix a 15 el nombre d´accents diacrítics

La institució defensa que es tracta d'una proposta "enraonada" i que s'ha acordat "per consens"

El TSJC acorda investigar Forcadell per desobediència al Constitucional

El TSJC acorda investigar Forcadell per desobediència al Constitucional

Un funcionari ha lliurat la notificació aquest dimarts a la presidenta del Parlament, que té tres...

L´edil de Vic citat per ´sedició´ decideix no acudir a l´Audiència

L´edil de Vic citat per ´sedició´ decideix no acudir a l´Audiència

Joan Coma (CUP) demana als Mossos d'Esquadra que si el jutge ordena que el detinguin no ho acatin ...


L´Ajuntament de Barcelona ordenarà el precinte del CIE de la Zona Franca

L´Ajuntament de Barcelona ordenarà el precinte del CIE de la Zona Franca

Els 37 interns abandonen una vaga de fam iniciada diumenge per demanar la seva llibertat i...

«I´m a catalan». Avui fa 45 anys de l´històric discurs de Pau Casals a l´ONU

«I´m a catalan». Avui fa 45 anys de l´històric discurs de Pau Casals a l´ONU

El 24 d'octubre de 1971, les Nacions Unides van lliurar la Medalla de la Pau al músic català

Enllaços recomanats: Premis cinema