El conseller d'Interior, Jordi Jané, va defensar l'actuació dels Mossos d'Esquadra a Salou i va reclamar «plena confiança» en la versió policial per evitar que relats que no s'ajustin a la realitat, com els d'alguns amics del manter mort, ajudin a propagar disturbis. En una compareixença a la Diputació Permanent del Parlament, Jané va lamentar la mort del manter i va insistir a defensar l'actuació dels Mossos d'Esquadra el passat 11 d'agost a Salou, ja que està convençut que els agents «van fer bé» la seva feina i que l'operació va ser «adequada» i es va regir pels principis d'oportunitat, proporcionalitat i congruència.

Jané va avalar la versió oferta pels Mossos d'Esquadra des del primer moment, acreditada pels testimonis que han comparegut davant del jutge, en el sentit que el manter Mor Sylla, de 50 anys i origen senegalès, va caure del balcó del seu pis sense que el toqués cap agent, en relliscar quan suposadament intentava fugir pel balcó d'una batuda policial contra un grup que importava productes per al top manta.

El conseller d'Interior es va mostrar favorable al fet que s'estudiï la possibilitat que els agents que intervenen en operacions com escorcolls domiciliaris portin una càmera incorporada per evitar dubtes sobre l'actuació policial.

El conseller va revelar que el comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluis Trapero, li ha comentat internament que als agents els agradaria que quedessin gravades les seves intervencions, perquè els donarien moltes més garanties per evitar que es dubti de la seva actuació. Això no obstant, va recordar que és una mesura que requereix una gran inversió en mitjans, ja que per exemple a Salou es van escorcollar tres pisos de forma simultània per part de diversos agents.