Un home que havia sortit a córrer va descobrir dimarts al voltant de les cinc de la tarda el cos sense vida d'una jove d'entre 17 i 20 anys prop del liceu Maillol de Perpinyà, a la Catalunya Nord. La víctima havia estat decapitada i es trobava en un rierol situat a uns dos metres de la carretera, en una àrea de parcs i zones verdes, segons informava el diari local L'Indépendant.

Fins al lloc de la tràgica troballa es va desplaçar un ampli dispositiu policial així com un equip forense i els bombers, que han retirat el cadàver.

El fiscal, l'alcalde de Perpinyà, Jean-Marc Pujol, i la prefecta de Pirineus Orientals, Josiane Chevalier, també es trobaven en el lloc dels fets.

Segons els nombrosos testimonis del barri que es van apropar fins a allà, ningú va veure el cos de la jove fins que el va trobar aquest esportista. Fonts properes al cas van assenyalar que no s'ha denunciat fins al moment cap ?desaparició.

La localitat s'ha vist sacsejada en els últims anys pel cas batejat com «les desaparicions de Perpinyà». Un home, Jacques Rançon, va reconèixer recentment ser l'autor de dues morts.