Els Mossos d'Esquadra van imputar, el passat 23 d'agost al Perelló un home de 27 anys veí de Reus com a presumpte autor de tres delictes contra la seguretat viària: conduir sota els efectes de l'alcohol, conduir temeràriament i generar un risc greu per la circulació.

Els fets es remunten al passat diumenge 23 d'agost pels volts de tres quarts de dotze, quan una patrulla de mossos va rebre avís que a l'AP-7, a l'altura del punt quilomètric 305, dins del terme municipal del Perelló, s'havia produït un accident de trànsit en el qual un vehicle hauria col·lidit contra el guarda-rail.

La patrulla va desplaçar-se al lloc de l'accident i va observar que el vehicle ja no hi era, i que el conductor havia deixat al mig del carril ràpid part del para-xocs; aquest fet originava un greu risc a la circulació. Els agents van retirar les peces i, paral·lelament, el telèfon d'emergències va rebre una allau de trucades de conductors que alertaven que el mateix vehicle havia circulat de forma temerària per l'AP-7.

Per tot plegat, al conductor se li van imputar fins a tres delictes contra la seguretat viària.