La patrulla d'inspecció de la Direcció General de Pesca i Assumptes Marítims «Lucerna» va localitzar i va rescatar dimecres el tripulant d'una embarcació que estava a la deriva a 1,2 milles nàutiques del litoral del Masnou, informa Salvament Marítim.

Els fets van ocórrer cap a les dotze del migdia quan aquest tripulant, veí de Montgat, va caure al mar després de bolcar la seva embarcació de vela lleugera. L'altre tripulant de l'embarcació va enviar una trucada d'auxili utilitzant el canal d'emergències marítimes i, després de perdre de vista al nàufrag, va indicar la posició aproximada del lloc on havia caigut.

En rebre l'avís d'auxili, la tripulació de la patrulla d'inspecció va informar a Salvament Marítim, que va acudir a la posició indicada per iniciar la recerca. A les 12.50 hores es va localitzar i va rescatar al tripulant a 0,6 milles d'on havia caigut i a una distància d'1,2 milles de la costa del Masnou, amb evidents símptomes de cansament.Després es va localitzar la barca que anava a la deriva, amb el seu tripulant.