Un conductor va atropellar ahir a la matinada mortalment dues dones a la ciutat de Lleida. Les dues víctimes mortals estaven creuant per un pas de vianants davant del cementiri de la ciutat.

Els fets es van produir a dos quarts de cinc de la matinada, quan dues dones, de 25 i 51 anys creuaven pel pas de vianants d'una de les rotondes de la carretera LL-11. Aquesta carretera és una de les principals vies d'accés i sortida de la ciutat de Lleida, tal i com van explicar fonts municipals.

Per causes que s'estan investigant, un turisme que circulava en direcció Barcelona va atropellar mortalment les dues dones, veïnes de la capital del Segrià, mentre aquestes creuaven per un pas de vianants. El conductor del vehicle, de 21 anys, va donar positiu en la prova d'alcoholèmia i va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit, en espera de passar a disposició judicial.

La Guàrdia Urbana de Lleida investiga les causes d'aquest atropellament que va acabar amb la vida d'A.C.R., de 51 anys, i de J.L.C., de 25.

Fins a la zona de l'accident s'hi van desplaçar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, així com tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques i diverses patrulles de la policia municipal.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros,va lamentar "una veritable tragèdia" i va enviar el condol als familiars de les víctimes. Ros va detallar que l'accident es va produir pels voltants de les 04.30 hores de la matinada a la sortida d'una discoteca a tocar del barri de Mangraners. Dues noies joves caminaven acompanyades de la mare d'una d'elles que les havia anat a recollir i, en intentar creuar el semàfor a la rotonda del cementiri, un cotxe les va envestir. "Segons sembla, el vehicle que les va atropellar anava a una velocitat excessiva i, malauradament, ha matat la mare i una de les noies", va assenyalar l'alcalde de Lleida. "Vull transmetre el meu condol i lamentar un accident d'aquestes característiques", va assenyalar l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.