Els Mossos d'Esquadra investiguen la troballa del cadàver d'un taxista amb una bossa de plàstic al cap en una carretera secundària de Cerdanyola del Vallès.

Segons va avançar la Cadena SER, la policia va rebre l'avís ahir a 2/4 de 10 del matí després que unes tres persones trobéssin el cos de la víctima al terra, al costat d'un taxi a la carretera BV-1415 al seu pas pel terme municipal de la ciutat vallesana. El cadàver no presentava senyals evidents de violència, tot i que l'haurien trobat amb una bossa blanca de plàstic al cap.

Segons les tres persones que l'han trobat, "el xicot era al terra i tenia uns trenta-quaranta anys. L'hem intentat despertar i com que no responia hem trucat al 112. Després hem vist el taxi que era aquí sense ningú a dintre. Nosaltres veníem a fer un tomb i a esmorzar a Can Coll i ens hem trobat el cos a mig camí, i el taxi a 10 metres". En aquest sentit, els tres vianants que el van trobar van assegurar que primer es pensaven que l'home estava dormint, ja que segons ells no és la primera vegada que se'n troben.

Davant la troballa els Mossos van iniciar una investigació per tal de determinar la identitat de la persona morta i les causes de la seva mort. De moment, la policia manté obertes totes les hipòtesis, des del suïcidi a un homicidi o un assassinat.