El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, va negar que la situació política catalana estigui afectant el seu negoci i s'ha mostrat convençut que, malgrat les dificultats, els governs espanyol i català seran capaços d'arribar a un acord sobre aquesta qüestió. «Per difícil que sembli, seguim confiant en la capacitat dels polítics perquè s'arribi a una solució», va dir Gortázar durant la presentació dels resultats econòmics dels nou primers mesos de l'any, en els quals el banc català ha obtingut un benefici de 996 milions d'euros, un 57,3 % més que el 2014. Gortázar va reiterar que situacions com la catalana «necessiten diàleg, pactes», i que «una bona solució només pot venir per un gran acord entre Catalunya i Espanya».

Per la seva banda, el conseller delegat de Banc Sabadell, Jaume Guardiola, va afirmar que l'entitat s'adaptarà «a la realitat que existeixi» a Catalunya, igual que ho fa en tots els mercats en els quals opera, com Regne Unit, Estats Units i Llatinoamèrica.

Preguntat per com veu el banc l'escenari després de les eleccions catalanes del 27 de setembre, en la roda de premsa de presentació de resultats del tercer trimestre, va insistir que la classe política té «l'obligació de parlar el més possible i arribar als màxims consensos».