Els Bombers van descobrir ahir a la tarda dos cadàvers amb evidents signes de violència en un pis de Manresa. La seva localització va ser possible després que uns veïns alertessin els serveis d'emergència que feia molt temps que no veien els residents del pis, un home i una dona. Fruit d'aquest avís, els bombers van arribar fins a l'immoble, ubicat al carrer de Santa Maria, al voltant de dos quarts de sis de la tarda.

El cos hi va arribar acompanyat d'un equip del Servei d'Emergències Mèdiques de Catalunya i dela Policia Local, mentre que els especialistes d'homicidis dels Mossos d'Esquadra van arribar tot seguit per recollir les dades i mostres necessàries i fer-se càrrec de la investigació. En aquest sentit, i malgrat que el succés continua investigant-se, les primeres hipòtesis apunten cap a un crim de violència masclista: l'home hauria matat la dona i a continuació s'hauria suïcidat.

Tal com van relatar algunes fonts, l'escena del suposat crim presentava uns cossos ferits d'arma blanca i rodejats per molta sang al terra i també a diversos punts del pis. En aquest sentit, la dona presentaria un tall profund al coll que en un principi li hauria provocat la mort, mentre que el cos de l'home tenia diversos talls als braços i també incisions al coll.