L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol i la seva dona Marta Ferrusola han abandonat poc abans de les 10:00 d'aquest matí el seu domicili a Barcelona, on la Policia Nacional està portant a terme un registre per ordre del jutge de l'Audiència Nacional que investiga el seu primogènit Jordi.

El matrimoni ha sortit de l'habitatge, en què el registre segueix en curs, i després de saludar amb un gest de la mà els mitjans de comunicació que estan apostats a la porta del seu pis, han marxat del lloc amb el seu cotxe habitual.

Posteriorment, un dels fills investigats, Oleguer Pujol Ferrusola, ha sortit també de la casa familiar i l'abandona a peu.

A l'interior de la casa, situada a la ronda General Mitre de Barcelona, segueix el fill gran de l'expresident, Jordi Pujol Ferrusola, epicentre de la investigació que dirigeix el jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata.

De fet, l'ordre de registre es limita a l'habitació del primogènit dels Pujol, que aquests dies resideix a casa dels seus pares mentre es recupera d'una intervenció mèdica i que està assistint a la inspecció efectuada pels agents al costat del seu advocat, Cristóbal Martell.

Amb aquest registre, i d'altres que s'estan portant a terme a domicilis dels seus germans Josep i Pere i de diversos empresaris, el jutge pretén recollir documentació relacionada amb els presumptes cobraments de comissions que s'atribueixen al primogènit de l'expresident de la Generalitat.