Barcelona i les empreses subministradores acorden prevenir la pobresa energètica

04.11.2015 | 07:19

L'Ajuntament de Barcelona, Endesa Catalunya, Aigües de Barcelona i Gas Natural han acordat treballar conjuntament per prevenir la pobresa energètica i informar millor les persones en situació de pobresa que no poden pagar les factures de llum, aigua o gas de les ajudes de què disposen.
«Un dels problemes és que no estem arribant a tots els casos de pobresa energètica, ni les companyies ni les administracions. Fa falta més implicació», va dir l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, després de reunir-se per primera vegada amb representants de les empreses de serveis bàsics.
L'alcaldessa va indicar que mentre les enquestes indiquen que un 10% de les famílies barcelonines podrien estar patint pobresa energètica, les peticions d'ajuda que han rebut els Serveis Socials són només 4.000 i del fons de 2,4 milions d'euros de què disposa aquest any per a això només s'han gastat 600.000 euros.
Ada Colau es va reunir amb els responsables de les empreses subministradores de serveis a la ciutat per tractar sobre el desenvolupament de la llei de mesures urgents contra els desnonaments i la pobresa energètica de Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema