Un motorista de 27 anys va morir a conseqüència d'un accident succeït divendres passat a la Ronda Litoral de Barcelona. Segons va informar l'Ajuntament, l'accident va passar a dos quarts de cinc de la tarda, en el punt quilomètric 10,4 d'aquesta via, quan el conductor va impactar contra un altre vehicle mentre circulava, va caure i va ser envestit per un tercer vehicle.

El motorista va ser traslladat a un centre hospitalari, on posteriorment va morir. La Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat de la Guàrdia Urbana investiga les circumstàncies del sinistre.

D'altra banda, un motorista de 46 anys, veí de Sabadell, va morir dissabte a la tarda després de xocar contra un turisme al punt quilomètric 3,7 de la C-155 a Polinyà, al Vallès Occidental. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís del sinistre a les 18.38 hores de dissabte. Per causes que s'hauran d'investigar, la motocicleta, conduïda per C.V.B., va xocar amb el vehicle i a causa de l'impacte el motorista va morir. Arran del sinistre es van activar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).