Els Mossos d'Esquadra van detenir dues persones per la seva presumpta relació amb la mort d'un home durant la nit de dilluns a Sant Adrià del Besòs. Els Mossos van rebre un avís informant que, com a conseqüència d'una baralla, hi havia un ferit en un local de la població. Ràpidament, els agents es van desplaçar al lloc dels fets i van comprovar que hi havia un home que presentava una ferida d'arma blanca, però el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) no va poder fer res per salvar la vida de la víctima.

La Policia Local de Sant Adrià del Besòs va detenir dos homes, de 20 i 18 anys, nacionalitat espanyola i veïns de Sant Adrià del Besòs com a presumptes autors d'aquesta mort. La víctima, d'uns 30 anys, va morir apunyalada durant una baralla després d'una protesta veïnal per l'ocupació il·legal d'uns habitatges.

Una vegada acabada la manifestació, que va convocar unes 300 persones, la víctima s'hauria enfrontat en un bar amb alguns dels ocupes. L'home va ser apunyalat amb un ganivet de grans dimensions a terra després d'ensopegar quan era perseguit pel seu agressor, segons el testimoni de diversos veïns del barri.

La veïna Carmen Pereira va explicar que ella va veure, des del seu balcó, com el jove era perseguit, va ensopegar en la seva fugida i va caure a terra, on va ser apunyalat. Segons la seva opinió, la víctima no havia participat en la manifestació de veïns que, des de fa setmanes, es convoca en protesta per la situació que es produeix en aquest barri.

El conflicte per aquests pisos ocupats s'arrossega des de fa mesos, sense que de moment l'hagin tractat les administracions, com els veïns del Besòs demanden.

Els fets de dilluns a la nit van alterar encara més els veïns, que es van concentrar al carrer per protestar, fet pel qual la policia va haver d'acordonar la zona per evitar que es produissin més enfrontaments.

Aquesta era la cinquena protesta organitzada per l'Associació de Veïns del Besòs contra els habitatges que es troben ocupats perquè, segons els veïns, en molts d'ells es venen tot tipus de drogues.