Jordi Pujol Ferrusola, primogènit de l'expresident de la Generalitat, va ingressar en metàl·lic «una part important» de 5.677.951 euros en un dels comptes que tenia a Andorra, diners que després va constar-hi en diferents divises com dòlars, marcs alemanys, francs suïssos i lliures esterlines. En un dels actes continguts en el sumari de la investigació que porta el jutge José de la Mata s'explica que el gran dels set germans va obrir al novembre de 1995 un compte a Andorra, l'AN84400, que va estar en funcionament fins a desembre del 2012. Segons les dades facilitades per les autoritats del Principat, fins l'any 2001 el compte va acumular 1.804 milions de pessetes gràcies als 43 ingressos que es van fer durant tot aquest període.

Marta Pujol deixa el càrrec

Una de les filles de l'expresident, Marta Pujol Ferrusola, va deixar el seu lloc de treball com a arquitecta a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. Dilluns va començar a treballar la nova arquitecta, que a partir d'ara ocuparà el seu lloc com a funcionària després de guanyar el concurs públic. Marta Pujol Ferrusola va ser contractada com a arquitecte el 3 d'abril de 1996 per un període de 6 anys, prorrogables fins a 4 anys més, amb una jornada de 9 hores setmanals i 2.264,17 euros mensuals. La contractació, amb la pròrroga inclosa, acabava el 2006.

El govern municipal de CiU i PSC va manifestar que Marta Pujol Ferrusola ha treballat «com a servei de consultoria externa donada l'extensió del municipi».Pujol Ferrusola comparteix amb el seu marit un estudi professional d'arquitectura a Mataró.