L'empresari immobiliari i expresident del FC Barcelona Josep Lluís Núñez i el seu fill ja han complert tota la pena de presó per l'anomenat «cas Hisenda», pels quals van ser condemnats a dos anys i dos mesos de presó per subornar inspectors de l'Agència Tributària per tal d'estalviar-se impostos. L'expresident del Barça i el seu fill van ingressar a presó el 16 de novembre de l'any passat, però poques setmanes després, el 24 de desembre van obtenir el tercer grau, que els permetia passar el dia fora del centre i només anar a presó per dormir.

A l'agost un jutge li va revocar el tercer grau al pare, però al setembre el va aconseguir de nou. Ara, gràcies al Codi Penal anterior al 1995, ja han extingit la pena a complir. Ambdós van sortir de la presó el 4 de desembre.

En semillibertat

Així doncs, els Núñez han complert la condemna de 26 mesos de presó per l'anomenat «cas Hisenda», però el pare només ha estat poc més de dos mesos ingressat les 24 hores.

La resta del temps, des del novembre de l'any passat ha estat en semillibertat. El fill ha estat poc més d'un mes empresonat les 24 hores del dia. Van ser condemnats per l'Audiència de Barcelona a sis anys de presó, però el Tribunal Suprem va rebaixar la condemna per dilacions indegudes.