Un accident amb quatre vehicles implicats a la N-230 a Torrefarrera, al Segrià, va provocar ahir ferides greus a una dona de 35 anys i tres nenes. El sinistre, que va tenir lloc a un quart de quatre de la tarda, va afectar fins a quatre persones més, que van patir ferides de menys consideració. L'accident va mobilitzar quatre dotacions dels bombers, quatre dels Mossos d'Esquadra i set unitats del SEM, dues de les quals, helicòpters que van traslladar les menors més greus a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

L'accident va passar al punt quilomètric 9 de la N-230, en un canvi de rasant amb doble línia contínua. Els turismes implicats van quedar molt malmesos, especialment el vehicle en què viatjaven les ferides més greus. A causa del succés es va haver de tallar la carretera en els dos sentits de la marxa i el trànsit es va desviar per Benavent de Segrià.

Les nenes traslladades a la Vall d'Hebron tenen 5 anys, una es trobava en estat greu i l'altra en estat crític. Una altra nena de 10 anys i la dona de 35 van ser evacuades a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida en ambulància amb ferides ?menys greus.