Els Mossos d'Esquadra han detingut els tres homes que van ser interceptats després del tiroteig d'aquest dilluns en un pis de Terrassa, en què van morir dos homes georgians de 32 i 47 anys respectivament.

Els detinguts són també de nacionalitat georgiana i van ser testimonis directes dels fets, segons han explicat fonts de la policia catalana, que han afegit que van aconseguir escapar del domicili on es va produir el tiroteig, tot i que més tard els agents els van interceptar i els van portar a la comissaria per a prendre'ls-hi declaració. Finalment han quedat detinguts per la presumpte relació amb els fets.

Els Mossos d'Esquadra, mentrestant, continuen la recerca de "l'autor o autors" del tiroteig. Els fets es van produir en un pis al carrer Nàpols del barri de Roc Blanc, a l'extrem sud-oest de la ciutat. Els agents van rebre l'avís sobre les 18 hores de la tarda i quan hi van arribar van trobar les dues víctimes per arma de foc. Després van interceptar els tres homes que van marxar del pis i que aquest dimarts han quedat detinguts.

La Unitat d'Investigació de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d'Esquadra està al càrrec del cas i de moment no ha transcendit les circumstàncies de com s'hauria produït el crim. El jutge va arribar pels voltants de les 21 hores al domicili, enmig d'una gran expectació de veïns i curiosos, mentre que l'aixecament dels dos cadàvers no es va fer fins passades les 23 hores: el primer a les 23.16 hores, mentre que el segon s'ha fet prop d'un quart d'hora després, a les 23.31 hores.