El jutjat d'instrucció número 2 de Terrassa, en funcions de guàrdia, va decretar presó preventiva per a un dels tres detinguts en relació amb el tiroteig del passat 4 de gener a Terrassa, que va provocar la mort de dos homes, i llibertat per als altres dos arrestats per aquest cas.

Segons va informar ahir el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya -TSJC-, el jutge va prendre declaració divendres als tres detinguts, de nacionalitat georgiana, i va decretar presó preventiva, comunicada i sense fiança per a un d'ells.

També va decretar llibertat provisional, amb l'obligació de comparèixer al jutjat cada quinze dies i la prohibició de sortir del territori nacional per als altres dos. Segons el TSJC, els tres estan acusats de dos delictes d'assassinat, i les diligències segueixen sent secretes.

Els tres investigats, que igual que les víctimes són d'origen georgià, van ser detinguts el 5 de gener a la tarda, un dia després del tiroteig que va tenir lloc en un dels pisos del número 6 del carrer Nàpols de Terrassa, situat al barri de Roc Blanc de la ciutat.

Per raons que encara es desconeixen, un home hauria entrat al domicili i hauria obert foc contra un grup de 5 persones que es trobaven al seu interior, i fonts pròximes al cas van assegurar que es podria tractar d'una venjança entre bandes de l'est del continent europeu.