La Lliga de Futbol Professional (LFP) ha acceptat aquesta tarda avançar dues hores el partit que disputaran el dissabte 20 de febrer la Unió Esportiva Las Palmas i el FC Barcelona a l'estadi de Gran Canària, perquè no coincideixi amb la Cavalcada del Carnaval de la ciutat.

El club grancanari havia demanat a la LFP que aquest partit tingués lloc el diumenge, però la seva proposta no va prosperar, perquè el Barça ha de desplaçar-se a Londres per jugar dimarts, dia 23, una trobada de la Lliga de Campions contra l'Arsenal FC.

Com a segona mesura, si el partit es mantenia el dissabte, Las Palmas havia suggerit avançar a les 15.00, perquè no coincideixi amb la Cavalcada del carvanal, que cada any reuneix desenes de milers de persones durant hores als carrers del centre de la ciutat.

La LFP tampoc va acceptar inicialment aquesta sol·licitud i aquest matí ha anunciat que el partit es jugaria el 20 de febrer a les 17.15 hora canària (quinze minuts després d'arrencar la Cavalcada).

No obstant això, a la tarda ha acceptat avançar el partit a les 15.00 hores, segons informa la UD Las Palmas a la seva web oficial.