Els Mossos d'Esquadra van detenir el 14 de gener un home de 27 anys, nascut a Mali i veí de Manresa, per estafar 8.200 euros a un client de la capital del Bages. L'arrestat va prometre a la víctima que li faria un ritual perquè tingués sort en els jocs d'atzar. El client, en veure que ja li havia pagat 8.200 euros i que la seva sort no havia canviat, es va adonar que l'havien estafat i va denunciar els fets a la policia catalana. La investigació va acabar el 14 de gener amb la detenció a Manresa del presumpte estafador. L'arrestat, que té antecedents, va passar el 15 de gener a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.

Els fets es remunten al passat mes de juliol, quan un ciutadà de Manresa va denunciar que havia sigut estafat per un fals vident. Segons un comunicat dels Mossos d'Esquadra, la víctima havia anat a veure aquest individu per tal que li fes un ritual per tenir sort en els jocs d´atzar. Durant els següents mesos, l'arrestat va demanar en diverses ocasions diners per comprar, suposadament, diversos objectes per fer un ritual de la sort.

La víctima, en veure que ja li havia pagat 8.200 euros i que la seva sort no havia canviat, es va donar compte que havia estat víctima d'una estafa i va decidir denunciar els fets.

La investigació va concloure el passat 14 de gener amb la detenció a Manresa del presumpte estafador.

El detingut, que té antecedents, va passar el 15 de gener a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.