Consternació a la localitat maresmenca de Sant Pol de Mar, amb poc més de 5.000 habitants censats, després de la mort violenta divendres a la tarda d'en Bruno, un cambrer d'uns 35 anys que pertanyia a una coneguda família de la població dedicada a l'hostaleria. Va rebre diverses ganivetades per part d'un home que ara es troba detingut.

A l'espera que s'esclareixin les circumstàncies del crim, l'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, va afirmar que hi ha indicis de "premeditació" en l'atac, ja que la víctima s'havia enfrontat amb l'agressor diverses vegades perquè causava aldarulls.

Unes 300 persones es van reunir davant l'Ajuntament per fer un minut de silenci pel tràgic succés. No hi cabia una agulla a la plaça on hi ha l'edifici consistorial, amb les banderes a mig pal en senyal de dol. Molts veïns van haver de seguir el breu però emotiu acte de record des dels carrers que voregen la petita plaça. Van dir unes paraules l'alcaldessa i l'exbatlle de la localitat, Francesc Pomés, oncle de la víctima.

Tot seguit, els veïns es van desplaçar en comitiva -encapçalada per la família d'en Bruno- fins al lloc on va succeir el crim: un petit mirador al mar situat just al darrere de l'Hotel i escola d'hostaleria Gran Sol, on es van dipositar flors des que es va conèixer el succés.

Segons l'alcaldessa, Montserrat Garrido, el presumpte homicida és un jove que només feia dos mesos que vivia a la localitat, procedent de Lloret de Mar. En aquest breu espai de temps ja havia protagonitzat aldarulls i incidents, alguns en el bar on la víctima treballava com a cambrer, el Qui'sigut, que ahir, amb les persianes abaixades, tenia a l'entrada penjat el cartell de "Tancat per defunció".

Garrido va negar que una baralla desemboqués en l'apunyalament mortal i va afirmar que es va tractar d'un acte "premeditat" per part de l'agressor. Va explicar que l'indret on van tenir lloc els fets era on habitualment estacionava la motocicleta la víctima. "Per la informació que tenim, la sensació és que l'estava buscant per agredir-lo", va afegir.