L'alcalde de Salou, Pere Granados (CiU-FUPS) diu que els inversors de BCN World demanen celeritat en l'aprovació del Pla Director Urbanístic (PDU) dels terrenys, després d'haver-se reunit avui amb directius del grup Melco. Granados es va reunir ahir amb el director executiu de Melco i el vicepresident de desenvolupament de Hard Rock Café, companyies que opten conjuntament a la licitació del primer complex turístic integrat del projecte d'hotels, casinos i botigues.

"Aquest grup demana celeritat i compromís ferm per part del govern de la Generalitat a l'hora d'aprovar el projecte", afirma Granados. Segons l'alcalde, els dos directius volen que es "aprovi definitivament el Pla Director Urbanístic que determinarà l'abast de la zona hotelera i d'oferta complementària".

La trobada va servir per traslladar l'interès, però també la inquietud, dels inversors pel projecte que s'emplaçarà als terrenys del Complex Recreatiu Turístic, annexos a PortAventura World.

Granados va explicar al terme de la reunió que "els inversors han assegurat que altres governs estan interessats en que inverteixin en els seus respectius països" i la incertesa "genera una veritable preocupació que posa en risc la inversió".