Un jove de disset anys va resultar ferit crític en ser envestit pel tren quan travessava a bord d'un ciclomotor un pas a nivell amb les barreres abaixades a Mollerussa, segons van explicar els Mossos d'Esquadra citant fonts testimonials.

Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de set de la tarda d'aquest dimarts. El jove era l'acompanyant del ciclomotor i el conductor, també de disset anys, va resultar ferit lleu. Segons va poder saber l'ACN, els dos joves van travessar quan el tren era a pocs metres. Van poder travessar però van caure just a la sortida de la via.

Va ser aleshores quan l'acompanyant va ser atropellat pel tren, que recorria el trajecte Cervera-Lleida. Després del succés va quedar aturat. Els passatgers han estat transbordats a un autobús per continuar el viatge. Mossos d'Esquadra, Policia Local, efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dels Bombers van actuar al lloc dels fets. Al ferit crític se li van haver de practicar maniobres de reanimació in situ dues vegades. Després va ser traslladat a un centre hospitalari en estat crític.

Segons va informar el regidor de Seguretat Ciutadana de Mollerussa, Joan Ramon Domingo, el conductor de la motocicleta és veí de Linyola (Pla d'Urgell), mentre que el ferit greu i acompanyant és veí de Mollerussa, ambdós de 17 anys.