La policia espanyola ha interceptat aquest dissabte cap a dos quarts de quatre de la tarda a l'AP-7, a la frontera de la Jonquera, dos vehicles sospitosos amb matrícula francesa que volien entrar a l'estat espanyol. Un d'ells ha estat aturat pels agents d'aquest cos, que durant la inspecció han trobat diverses armes: dues escopetes retallades, dues pistoles, diverses armilles antibales, una granada, munició i dos telèfons mòbils.

L'altre vehicle, un Renault Megane de color gris amb la finestra esquerra del darrera trencada, ha aconseguit fugir cap a territori català. Davant d'aquests fets, s'ha llençat una ordre de recerca a tots els cossos de seguretat francesos i espanyols i s'ha activat el dispositiu contra la delinqüència itinerant. Segons fonts de la policia espanyola, la hipòtesi més plausible és que es tracti d'un cas de crim organitzat. La investigació continua oberta.

En el vehicle interceptat al control fronterer hi anava un home, de nacionalitat francesa, que està detingut a la comissaria de la Jonquera a l'espera de declarar. Segons fonts policials, el cotxe que conduïa l'arrestat era robat.