Raül Romeva va exhibir ahir al Parlament les seves targetes de visita com «conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència», malgrat que ahir el Govern va acordar canviar la denominació del seu departament per evitar la suspensió decretada pel Tribunal Constitucional.

Després que en la seva interpel·lació parlamentària el diputat del PPC Juan Milián posés en relleu que finalment, i en contra del que havia predit el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el Govern va haver de «posar Tipp-Ex a la targeta de visita» de Romeva, el conseller ho va voler desmentir. Ahir el Govern va acordar canviar el nom de la conselleria, que passa a anomenar-se Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, una modificació que no obstant això no afecta, segons Romeva, la denominació del seu càrrec.

Romeva va deixar per uns instants la tribuna d'oradors per lliurar en mà al diputat del PPC dues targetes de visita: una en català, en la que figura com a conseller d'Afers Exteriors, i una altra en anglès, on consta com a «Minister» d'aquests àmbits.