Els Mossos d'Esquadra han denunciat un taxista per no assistir un motorista que acabava de patir un accident de trànsit a la C-31, al seu pas per l'Hospitalet de Llobregat. Els fets es van produir el passat 16 de febrer al voltant de les quatre de la tarda quan el motorista va caure després d'impactar amb un altre vehicle i va quedar inconscient a la via.

El taxista denunciat, un home de nacionalitat espanyola de 47 anys i veí de Barcelona, viatjava amb passatge en aquell moment i no es va aturar tot i ser el primer en presenciar l'accident, cosa que sí van fer els altres dos conductors implicats.

Al conductor, que va reduir la marxa per no atropellar-lo, no està acusat d'un presumpte delicte d'omissió de socors, que es castiga amb una multa penal de tres a dotze mesos, ja que els conductors implicats en l'accident sí que es van aturar per auxiliar la víctima. En aquest cas, serà tramitat com una infracció lleu i serà el Servei Català de Trànsit qui en determini l'import de la multa, que com a màxim serà de 100 euros.