Fernández Díaz reclama a Colau "fermesa" contra els "manters"

El president del PP a Barcelona acusa Colau de convertir la Guàrdia Urbana en el "pito del sereno"

14.03.2016 | 07:14
Protesta dels manters.

El president del grup municipal del Partit Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, va reclamar ahir a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, "fermesa" contra el "top manta", a més de demanar suport a la Guàrdia Urbana en la lluita contra els manters.
A través d'un comunicat, el regidor popular es va referir així a la protesta que dissabte passat van fer desenes de manters, la majoria d'ells d'origen subsaharià, a la Rambla de Barcelona, on van desplegar fardells amb els productes que venen, en desafiament a l'Ajuntament de Barcelona, i van denunciar que se senten "traïts" per la gestió efectuada pel govern municipal.

"El pito del sereno"
En el text, Fernández Díaz va acusar Colau de "convertir la Guàrdia Urbana en el "pito del sereno" per la seva passivitat amb els manters i la seva condescendència amb els antisistema implicats presumptament en actes violents". En aquest sentit, el dirigent popular va reclamar a l'alcaldessa de la ciutat comtal que faci complir les ordenances municipals i les lleis a Barcelona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema