Un tren Euromed amb 260 passatgers ha impactat cap a dos quarts de sis de la tarda amb una roca entre les estacions de l´Hospitalet de l´Infant i Mont-roig del Camp, segons ha informat Protecció Civil i ha confirmat Renfe. El succés no ha causat ferits, però sí ha provocat que el comboi descarrilés en un dels eixos. Això ha obligat a interrompre la circulació a la línia R16 entre aquestes dues estacions. S´ha establert un pla de transport alternatiu per carretera entre l´Aldea-Amposta i Tarragona per a les relacions de mitja i llarga distància afectades. Protecció Civil ha activat el Pla d´emergències Ferrocat i els Bombers han enviat quatre dotacions per ajudar amb les tasques d´evacuació.

El tren que ha patit l´incident és l´Euromed que havia sortit de Barcelona a les quatre de la tarda i es dirigia a Alacant. Estava previst que els 260 viatgers que hi havia fossin evacuats a una carretera pròxima al punt de descarrilament i des d´allà traslladats a l´Hospitalet de l´Infant. Un cop allà pujaran a un altre tren Euromed que els durà al seu destí.

D´altra banda, pel que fa a la interrupció de la línia s´ha establert un pla de transport alternatiu. Per als viatgers de tren de llarga distància el tram entre l´Aldea i Tarragona es farà per carretera. Per als viatgers de trens regionals R16 i rodalia del Camp de Tarragona RT2 hi haurà servei alternatiu per carretera entre l´Hospitalet de l´infant i Cambrils.