Unió acudirà a un preconcurs de creditors per la seva greu situació financera

15.03.2016 | 07:21

La direcció d'Unió Democràtica de Catalunya va decidir acollir-se a un preconcurs de creditors per resoldre la seva alarmant situació financera producte del deute acumulat i, per això, sospesa replantejar el seu congrés, convocat per al pròxim 16 d'abril, van informar fonts democratacristianes.
La pèrdua de representació parlamentària al Parlament català i al Congrés dels Diputats, sumada a la fuga de regidors i militants des de la seva ruptura amb CDC, va afectar els comptes d'Unió fins al punt d'haver de sotmetre's a un preconcurs de creditors, una figura legal que implica un termini de negociació de tres mesos per intentar evitar el pas posterior, el concurs de creditors.

Reunió, dissabte
El comitè de govern del partit es va reunir ahir a Barcelona i va acordar convocar per aquest dissabte un consell nacional en el qual s'explicarà la situació als quadres del partit.
Aquest procediment pot portar el partit a replantejar els seus plans més immediats: una de les hipòtesis que hi ha a sobre de la taula és celebrar dos congressos en lloc d'un de sol.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema