La Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar el raper lleidatà Pau Rivadulla, més conegut com a Pablo Hasél, després d'enxampar-lo fent pintades reivindicatives amb aerosols a diversos punts de la ciutat i carregant en una d'elles contra l'alcalde, Àngel Ros (PSC).

Segons informa la policia local de Lleida, els fets van succeir dimecres a la matinada , quan al voltant de les 2.50 hores van rebre un avís informant que dos joves estaven fent pintades amb uns aerosols a l'avinguda de l'Alcalde Arenys.

En dirigir-se al lloc, els agents van veure els dos joves fent pintades sota el pont situat sobre la carretera LL-11, els quals, en detectar la patrulla policial, van llançar un objecte a la canalització i se'n van anar corrents. Els agents els van perseguir i van poder detenir i identificar-los poc després, i van comprovar que un d'ells era Pau Rivadulla.

Rivadulla va ser condemnat el 2014 per l'Audiència Nacional a dos anys de presó per enaltir en cançons seves el terrorisme d'ETA, els GRAPO, Terra Lliure o Al-Qaeda.