Requena es reivindica com la candidata de les bases del partit de CDC

13.05.2016 | 00:00

Sílvia Requena és ja formalment candidata de CDC a les primàries per escollir el cap de llista del 26-J. «Sóc la representant de les bases del partit i hi ha un candidat (Francesc Homs) que, probablement, representa a la direcció. Això és una clara diferència», va expressar com a declaració d'intencions en la primera roda de premsa després de presentar els avals necessaris.
Requena es va erigir com una militant de base des de fa 31 anys i va subratllar que el seu pas endavant és una mostra dels canvis profunds que ha d'incorporar el partit a partir del congrés del proper mes de juliol. La presidenta de la sectorial d'Igualtat i Drets Civils va deixar clar que no té cap intenció d'ocupar un càrrec a la direcció del partit després del congrés i va negar haver-se presentat a les primàries del 26-J a petició de cap dels candidats a encapçalar CDC. «Jo no em presento per ordre de ningú», va respondre quan se li va preguntar per la seva vinculació a Germà Gordó.
Requena va presentar l'eslògan de la campanya: «El dret a decidir comença a casa» . Un apunt que lliga amb el perfil que va voler subratllar de sí mateixa: «crec que no m'equivoco si dic que represento a les bases del partit».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema