Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns passat, 9 de maig, un camioner de 54 anys per circular amb una taxa d'alcohol de 0.94 mg per litre d'aire espirat, és a dir, sis vegades la taxa permesa per a conductors professionals (0,15 mg/l). Els fets van passar a la C-25, al terme de Gurb (Osona). El camió estava aturat al voral amb el motor en marxa. Els Mossos van detectar que el camioner havia ingerit begudes alcohòliques i van decidir fer-li la prova. L'home, de nacionalitat búlgara, va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

Una patrulla de trànsit va localitzar un camió aturat al voral de la via amb el motor en marxa. Un cop els agents van veure que no li passava res al conductor, van acompanyar el vehicle fins una zona segura, fora de la via, on li van fer la prova d'alcoholèmia.

El conductor va quedar detingut per conduir un vehicle sota la influència de les begudes alcohòliques. També va ser denunciat administrativament per aturar el vehicle en una autovia fora dels llocs habilitats, la qual cosa va posar en perill la circulació de la resta de vehicles.

El detingut va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vic el passat dia 10 de maig, el qual en va decretar la seva llibertat en càrrecs.