Continua la investigació per aclarir els motius que van portar un home de Barcelona a cometre un doble asassinat ahir i tirar-se posteriorment per un pont. Tal com explica el diari La Vanguardia, els Mossos d'Esquadra continuen intentant aclarir punts de la trama, i de moment ja s'ha descobert que l'assassí també exercia de majordom, i pel que es veu era amic del mateix home que va asassinar a ganivetades. Fonts de la investigació especulen que podria ser per una qüestió econòmica, en un possible escenari on l'asassí hauria sol·licitat un préstec a la seva víctima que posteriorment no va ser capaç de pagar. En referència al segon crim, el de la directora de la sucursal bancària, les fonts afirmen que hi hauria una connexió entre els dos però encara no confirmen quina. El que sí poden assegurar és que l'autor dels asassinats sabia molt bé el que es feia i tenia una relació amb els dos morts, en el cas del majordom, fins i tot de certa amistat.

Els treballadors de Catalunya Caixa van denunciar ahir l'assassinat de la subdirectora apunyalada dimarts a l'entitat del carrer Ganduxer de Barcelona amb tres minuts de silenci. Un dels homenatges es va fer a la seu central de l'entitat, a la plaça d'Antonio Saura, on es van aplegar familiars, companys i amics.

Davant la tragèdia, el sindicat UGT va reclamar més seguretat per als treballadors de l'entitat. «Hi ha molta precarietat, aquesta situació hauria sigut evitable amb les mesures de seguretat pertinents», va explicar Ignasi Rivera, secretari general de la secció sindical d'UGT de Catalunya Caixa.