Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir un total d'onze persones en una operació que van dur a terme les localitats de Rubí i Sant Cugat del Vallès contra un grup criminal acusat d'una onada de robatoris, furts i estafes a tot Catalunya. Segons van informar fonts pròximes al cas, el dispositiu, que es va iniciar a primera hora del matí, va finalitzar passat el migdia amb la detenció d'onze presumptes membres de la xarxa, acusada de diversos delictes contra el patrimoni perpetrats a tot Catalunya.

El jutge que porta el cas va ordenar el secret de les actuacions, que parteixen d'una investigació de l'Àrea d'Investigació Criminal de Tarragona dels Mossos d'Esquadra, segons van explicar les mateixes fonts.

En finalitzar l'operatiu, els Mossos d'Esquadra van poder detenir onze persones i van efectuar paral·lelament tres entrades i registres a domicilis de Rubí i també un a Sant Cugat del Vallès. En aquests registres, els agents van aconseguir intervenir una gran quantitat de diners en efectiu, així diversos objectes de valor com joies, rellotges i telèfons mòbils que havien estat suposadament sostrets a possibles víctimes de la banda criminal.