Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous a la Vall d'Aran un jove de 24 anys i de nacionalitat francesa que conduïa begut i de forma temerària i va amenaçar amb un rifle un camioner que va intentar barrar-li el pas amb el seu vehicle.

Segons informen els Mossos, el dia 4 al voltant d'un quart de sis de la tarda els serveis d'emergències van rebre diverses trucades en què alertaven d'un vehicle que circulava temeràriament per la carretera N-230 a la Vall d'Aran. El turisme, de color blanc i matrícula francesa, es dirigia cap a França i acabava de col·lidir amb dos turismes estacionats en un aparcament exterior d'un càmping de Pònt d'Arròs. De resultes de la topada, el turisme havia punxat una roda però continua va el seu recorregut. Un camioner va intentar barrar-li el pas i evitar que es reincorporés a la carretera, però va haver de desistir perquè el conductor del cotxe francès el va amenaçar amb una arma de foc llarga. Tot i la roda punxada, el turisme va accedir a la carretera N-230 i va provocar que dos camions que circulaven normalment per la via haguessin de realitzar una violenta frenada per evitar la col·lisió.

Diverses patrulles que es trobaven per la zona van muntar un dispositiu per localitzar i interceptar el turisme. Després d'una recerca per la N-230 sense trobar-lo, tot apuntava que s'havia desviat per alguna carretera o camí lateral. Al cap d'una estona el van localitzar aturat a l'entrada del poble de Benós. Quan van escorcollar el vehicle van localitzar el rifle. En aquell moment no estava carregat de munició però dins el vehicle hi duia tres cartutxos del seu calibre. El jove tenia ferides lleus i va ser atès pels serveis sanitaris. També presentava una forta halitosi i altres símptomes evidents d'estar begut, però es va negar a realitzar la prova d'alcoholèmia. Finalment els mossos el van detenir.