L'actual primer secretari del PSC i candidat a la reelecció, Miquel Iceta, va posar en marxa ahir un lloc web que funcionarà durant tot el procés de primàries, i que pretén ser l'espai on recollir els suports que li caldrien per seguir al càrrec i on informarà dels passos donats i les propostes que ofereix a la militància.Iceta, que va anunciar amb una piulada a Twitter l'inici de la pàgina web, obre aquest espai amb una carta on manifesta les seves intencions de repetir com a primer secretari i assegura que se sent «amb la força, les ganes, el reconeixement públic i l'experiència» per «fer els canvis» que calen al partit «amb garanties i amb tothom».

Tot i això, assegura que el partit està «encara lluny d'on tots voldríem que fos». «Cal seguir renovant les nostres idees, innovant la nostra forma de fer política, obrint el nostre partit, creixent cap endins i cap enfora, i reconnectant amb la ciutadania. Cal seguir teixint complicitats amb el PSOE i fer front als que volen relegar-lo a un paper subordinat en la política espanyola», afirma, tot afegint que aquest «esforç titànic» exigeix «molts canvis», i que aquest són els que vol protagonitzar al capdavant del PSC un mandat més.

«Haurem d'aprofitar el millor de la nostra experiència, l'empenta de la gent més jove, i una gran generositat i capacitat d'integració. Aquesta és la feina que estic disposat a seguir liderant si compto amb el teu suport», diu en la seva carta a la militància. En aquest senti, afirma que se sent «amb la forçai les ganes», per afrontar tots aquests canvis.