Tres boletaires han resultat ferits aquest dijous al matí en ser atacats per una vaca a Capolat, al Berguedà, segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat. Com a conseqüència, un dels afectats ha acabat caient per unes roques i ha hagut de ser rescatat pels Bombers, amb ferides de consideració. Tots tres han estat evacuats pel SEM a l'hospital de Berga.

Els fets han tingut lloc a 3/4 de 10 del matí, quan els Bombers han rebut l'avís que un boletaire havia caigut per unes roques i tenia diverses contusions importants al cap i a la cara. L'home, de 68 anys i veí de Sabadell, es trobava a la zona de Coforb, entre Capolat i l'Espunyola.

Quan els Bombers han anat a rescatar el ferit, el boletaire els ha explicat que havia estat envestit per una vaca i que, com a conseqüència, havia caigut per les roques. Després de ser atès pel SEM, ha estat traslladat a l'hospital amb ferides de consideració.

Poc després, un matrimoni de boletaires, que es trobava a la mateixa zona, ha informat que també havien estat atacats per la mateixa vaca i també presentaven diverses ferides. Tots dos, de 66 i 69 anys d'edat, veïns de Caldes de Montbui (Vallès Oriental) també han estat evacuats pel SEM a l'hospital. El personal mèdic hi ha treballat amb dues ambulàncies.