A banda de les resolucions sobre el referèndum, el Parlament també va votar ahir altres desenes de qüestions. Entre elles, el ple va tombar la proposta de la CUP per modificar a l'alça l'IRPF. Els cupaires no van aconseguir els suports de Junts pel Sí (JxSí), amb qui hauria d'acordar els pressupostos del 2017, en una resolució que C's i PP també van votar en contra i que només va gaudir de la complicitat de PSC i CSQP. Amb tot, tampoc van prosperar al ple d'altres propostes que reclamaven abaixar aquest impost.

Mentrestant, el partit del govern va perdre tres votacions. En la primera, es va aprovar una proposta del PSC i CSQP que insta el Govern a presentar-se com a acusació popular en tots els casos d'abusos sexuals a infants i joves. JxSí va perdre la votació després que el PPC canviés el sentit del vot en una segona ronda. Inicialment, s'hi havien abstingut. Després, però, es van alinear amb la resta de l'oposició. JxSí també es va quedar sol votant en contra de dues iniciatives de C's que van prosperar. Una, sobre la reducció de les llistes d'espera sanitàries; l'altra, d'atenció a la infància, la joventut, la gent gran i la dependència.

Una altra resolució aprovada, en aquesta cas de la CUP, obligarà la Generalitat a seguir pagant el seu deute als ajuntaments catalans i al fet que aquesta liquidació "passi per damunt de qualsevol altre criteri". També es va aprovar un text del PSC i CSQP que adverteix dels "incompliments greus" per part de la Generalitat sobre els acords del ple d'emergència social del març passat i insta l'Executiu a prioritzar el seu compliment en els pressupostos.

També es va aprovar "ratificar" totes les lleis aprovades per la cambra, inclosa la que prohibeix les curses de braus, o la d'emergència social i la de consultes, al marge que hagin estat suspeses pel Tribunal Constitucional (TC) així com una altra resolució en contra del TTIP de CSQP i PSC on els diputats d'esquerres de JxSí van votar a favor i la resta abstenció.

A banda, per unanimitat es va reclamar la gratuïtat dels peatges de les autopistes i en una altra resolució tots excepte el PP van rebutjar les revàlides de la Lomce.