La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, va avisar ahir que els espanyols volen "normalitat" i no un govern que deixi l'estabilitat en mans dels "radicals i extremistes" i, davant això, va oferir "la mà estesa" del PP per garantir la governabilitat d'Espanya. En el míting de clausura de l'Escola de Tardor del PP de Catalunya, celebrada a Cambrils, Cospedal va insistir que unes terceres eleccions generals serien un "disbarat" que, a més, podria engegar a rodar la recuperació econòmica i d'ocupació experimentada els últims mesos.

Per a la secretària general del PP, els espanyols volen "normalitat" institucional i un govern que treballi per l'interès general, no que tingui la mirada "al retrovisor". "L'estabilitat d'un govern i l'estabilitat d'un país no es pot deixar en mans dels radicals i dels extremistes perquè a l'únic a què indueix és a crear inseguretat, paràlisi i desconcert. Ho sabem molt bé a Catalunya", va alertar.

Davant d'això, va oferir un PP que aposta per la "moderació i el reformisme" amb l'únic objectiu del "bé comú" i "del futur de Catalunya i del conjunt d'Espanya". Va arremetre contra els qui "creen conflictes" amb l'únic objectiu de "mantenir-se a la butaca" i va avisar els que creuen que estan per damunt de la llei que al final aquella mateixa llei "es tornarà en contra seu". "Nosaltres defensem que la igualtat entre tots els espanyols i l'imperi de la llei no són moneda de canvi per a cap negociació", va advertir la secretària general dels populars.