La 'Festa dels Súpers' s'ha consolidat un any més com l'esdeveniment infantil més gran d'Europa. L'Anella Olímpica de Montjuïc s'ha omplert de milers de persones en la segona i darrera jornada de l'edició d'enguany, la vintena. Aquesta efemèride coincideix, a més, amb els 25 anys del Club Super3 i ja són moltes les famílies que apleguen dues o més generacions de 'súpers'. Tots han pogut participar i gaudir de les més de 150 activitats organitzades per més de 60 entitats i empreses, a més de l'espectacle central de l'esdeveniment. El lema d'aquesta edició és '6Q', -pronunciat 'Ciscu'-, el nom del robot amb aparença de noi a qui li comencen a aflorar sentiments propis dels humans. És la nova incorporació de la família del Super3 que el malvat Senyor Pla, amb l'ajuda del Rick, intenta destruir.

La millora meteorològica prevista per aquest diumenge ha animat a moltes famílies a acostar-se a l'Anella Olímpica que presentava des de les primeres hores del matí la seva ja habitual imatge multitudinària. L'amenaça de pluja d'aquest dissabte no va deslluir en cap moment la primera jornada de les Festa dels Súpers tot i que sí es va notar la baixada d'assistència, amb la presència de 50.000 persones, força per sota de les 130.000 registrades l'any passat en el primer dia de l'esdeveniment.

Amb més de 150 activitats programades organitzades per més de 60 entitats i empreses, entre les propostes lúdiques i educatives hi ha tallers per interactuar amb robots - aprofitant que el protagonista d'aquesta edició és un autòmat anomenat '6Q'-, fer diversos tipus de manualitats, practicar diferents esports, aprendre idiomes, ballar, escoltar contes o visitar un planetari inflable, ballar, anar en bicicleta per un circuit o conduir 'karts' i motos elèctriques, entre d'altres. Els qui volien endur-se un record especial del seu pas per la Festa del Súpers també han tingut la opció de fer-se una edició especial i limitada del carnet de 'súper', dedicada al 25 aniversari del club. Només dissabte se n'han fet 2.000 unitats.

El moment àlgid de la jornada ha estat l'espectacle de la 'família' del Super3, amb el títol 'Tots Junts'. La trama comptava enguany novament amb les entremaliadures del malvat Senyor Pla, que junt amb el seu còmplice Rick intenta submergir l'androide '6Q' en el pou de l'infern. Per sort, la força de l'energia enviada des de les grades per tots els assistents que omplien l'Estadi Olímpic Lluís Companys ha salvat el robot, que ja comença a experimentar sentiments propis d'un humà, com l'enamorament, en aquest cas adreçat cap a la simpàtica PatiPla. Tot i la incorporació del 6Q i de les petites Nenúfar i Matoll, molts nens i nenes troben a faltar personatges que han marxat, com és el cas de la Lila.

Per quart any consecutiu, la Festa compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, que en aquesta edició promou la campanya 'L'habitatge és un dret com una casa' i que ha organitzat l'activitat 'Omplim de color la nostra superciutat!'.