L'exdirector del diari El Mundo i actual director d'El Español, Pedro J. Ramírez va apuntar aquest dijous en la nit en el programa "Fora de Sèrie" de TV3 que la persona que li va filtrar la informació sobre els suposats comptes bancaris opacs del pare de l´expresident de la Generalitat Artur Mas a Liechtenstein i Luxemburg va ser l´exsecretari d´Organització del PSC José Zaragoza.

En conversa amb Josep Cuní, el periodista relata que va rebre una trucada d'un "dirigent important" socialista català i que li va explicar que "una funcionària escrupolosa d´Hisenda" li havia passat aquest informe després que s'hagués decidit arxivar el cas per "ordres polítiques". El Mundo va publicar aquesta notícia en plena campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya del 2010.

A la pregunta de si qui li va filtrar l'informe era exsecretari d´Organització del PSC, Pedro J. Ramírez, respon que "probablement" i afegeix que va rebre una trucada un divendres, mentre es trobava a Londres, i Zaragoza li hauria demanat que publiqués aquesta informació el diumenge o dilluns.

L'exdirector del rotatiu madrileny assegura que volia verificar aquesta informació i trucar abans a "l'interessat", i que un cop fet això, es va decidir fer pública la notícia tot i les "pressions polítiques i econòmiques d'alts executius empresarials".