Loteria de Catalunya i la Grossa de Cap d'Any posarà en marxa per segon any un sorteig de 2.000 euros mensuals durant un any. Per participar-hi, els usuaris hauran d'enviar una fotografia amb un bitllet de La Grossa 2016 i es podrà fer tantes vegades com bitllets es disposin. Les instantànies es podran enviar a la pàgina de Facebook de la Grossa i cal que quedi identificat el número i la sèrie.

El sorteig se celebrarà a principis de desembre entre totes aquelles persones que hagin enviat la fotografia fins al 30 de novembre. D'acord amb les bases, els participants hauran de ser majors d'edat, facilitar el seu nom i cognoms, NIF, adreça de correu electrònic i un número de telèfon mòbil.

En cas que s'hagi comprat per internet, a través de loteriadecatalunya.cat, a la fotografia s'haurà de veure la imatge del participant i la del resguard de compra del bitllet de loteria. Per poder cobrar el premi, serà imprescindible la presentació del bitllet original de loteria que es mostra a la fotografia. La participació no impedeix participar en el sorteig de La Grossa que se celebrarà el 31 de desembre.